2011 m. lapkričio 30 d., trečiadienis

I’d rather be absolutely ridiculous than absolutely boring.

2011 m. lapkričio 25 d., penktadienis

Trilili, kraustausi iš proto. IKI!

Aš kaip vaikas Kalėdų rytą radęs po eglute krūvas dovanų. Šypsausi iki ausų nors dar niekas neaišku, ir nieko niekam dar nesakau nes tada dažniausiai niekas ir nepavyskta. OMG!!! Šokinėju po kambarį, nes džiaugsmas liejasi per kraštus!

2011 m. lapkričio 22 d., antradienis

We walk the same path, but got on different shoes. Live in the same building, but we got different views.

2011 m. lapkričio 21 d., pirmadienis

Kaip smagu, kai maži, bet kai kuriems, reikšmingi įvykiai taip pakelia nuotaiką! Manęs net negraudina liūdniausi filmai apie karą, kuriuos butinai turiu peržiūrėti, net mano didžiulė sloga, užkimęs balsas ir gerklės skausmas. Šypsausi gyvenimui, o jis kol kas šypsosi ir man. Trūksta tik pirmųjų snaigių.

2011 m. lapkričio 20 d., sekmadienis

2011 m. lapkričio 18 d., penktadienis

random












2011 m. lapkričio 9 d., trečiadienis

Vakar vakare einu namo, klausydama savo mėgstamiausių dainų, kol kažkos vyriškis nesumastė manęs palydėti namo. Aš jo klaikiai bijojau, ir kai paklausdavo "Kodėl manęs bijai?"- aš tik numgdavau, kad nėra ko čia bijoti. Jis manęs klausinėjo kodėl tokia nelaiminga, gal neturiu tėvų, o aš jam trumpai atsakydavau, kad man viskas gerai. Jis kalbėjo, kad reikia mylėti gyvenimą, džiaugtis juo. Vėliau jis pastebėjo, kad praėjo savo gatvę, nusispjovė ir greitai apsisuko.
Šiandien nėjau į mokyklą, nes nenorėjau. Nenorėjau visiškai be jokios priežasties. Taigi, ką tik pavalgiau pusryčius, o dabar bėgsiu į laukus su savo šuniuku.
Gero ir turiningo jums trečiadienio!

2011 m. lapkričio 4 d., penktadienis

random




2011 m. lapkričio 3 d., ketvirtadienis

2011 m. lapkričio 1 d., antradienis

O aš esu visai kitam Lietuvos gale, tik su vienu daiktu - telefonu, kuris ir taip baigia išsikraut ir sąskaitos jame nėra :) Juk nebūčiau aš, jei nesugebėčiau priimti visų įmanomų kvailiausių sprendimų.

________________________________________________

-Kas jūsų advokatas?
-Jėzus.
-O iš vietinių?