2011 m. rugsėjo 24 d., šeštadienis

O tu žinai ko aš bijau?
Aš bijau kad būsiu nesuprasta, nepriimta. Ir tada reikia užsidėti kaukę. Kaukę, kuri tau velniškai netinka ir tau ji nepatinka, bet turi būti su ja, kad iškiltum Kad nebūtum tik pakelėje numesta šiukšlė. Aš bijau nepritapti. Nes "O jau, Dieve, tu tik pažiūrėk į ją" ji išsiskiria, ji kitokia, ji turi savo nuomonę, kuri nesutampa su kitų nuomone, jai patinka tai, ko kiti nekenčia. Bi jau būti silpna ir palūžti vidurį kelio, bijau ad negalėsiu įveikti užduoties, kurią tau paskyrė žmogus žinodamas kad gali padėti.

2011 m. rugsėjo 22 d., ketvirtadienis

Coldplay - Every Teardrop Is A Waterfall

Nusiraminimui ir keliavimui pirmyn.O šiaip tai šūdas, kai sugandintą nuotaiką sunku bepataisyti ir visas veidas tampa sūrus nuo ašarų. Ir pamiršti matyti viską šviesiomis spalvomis. Praeis.

2011 m. rugsėjo 14 d., trečiadienis

Mermaids

I’m so afraid of losing something I love that I refuse to love anything.


Ir skaitė mums tokią piesę dvi dienas, kurios nemėgti neįmanoma. Ir vėliau naktį įsivaizdavau kaip mes visą tai įgyvendinsime.

2011 m. rugsėjo 9 d., penktadienis

2011 m. rugsėjo 8 d., ketvirtadienis

2011 m. rugsėjo 6 d., antradienis

Mokytis kvepuoti

Taip yra negerai. Gal. Noriu pajusti gyvenimo skonį, kurio jau seniai nejutau. Nesitveriu savam kailyje. Ginčijuosi beveik su visais ir bet ko. Mokyklos suole dar tik antra diena, o mano ranka jau sunkiai benulaiko mano galvą. Nors šiemet neprisižadėjau būti stopesnė mokinė, juk žinau kad tokia vis tiek nebūsiu. Nenorėjau aš į tą mokyklą, net klasiokų nepasiilgau. Na tik kelių. Vis tiek aš jų nesuprantu. Na, iš viso beveik žmonių nesuprantu. Bet juk gerai. Tam ir gyvename, kad išmoktume vienas kitą pažinti, suprasti.

2011 m. rugsėjo 5 d., pirmadienis